Aanschouw BOB-in 2.0 in Nieuwleusen

Deze week worden de 7 woningen in Nieuwleusen opgeleverd met daarin ons vernieuwde “BOB-in” concept. 

 
Aanmelden BOB-in 2.0 Nieuwleusen

Hierbij wil ik u uitnodigen om naar Nieuwleusen te komen zodat u in de praktijk kunt zien hoe BOB-in 2.0 eruit ziet en wat het u kan bieden!

 

Naast de technisch vernuftige oplossingen en verbeteringen, hebben we ook grote stappen gezet betreffende de projectadvisering. Dit houdt in dat wij vanaf het eerste ontwerp, het definitieve ontwerp, de aanbesteding en tot en met de oplevering het project in goede banen leiden. Omdat bij BOB-in, naast het casco, de elektrische installatie een zeer belangrijk onderdeel is zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat wij hiervoor de samenwerking met Oosterberg zijn aangegaan. Hierdoor wordt de kennis van Oosterberg, Boeve afbouw en Masterwall samengevoegd wat ons in staat stelt een complete oplossing (casco) te bieden. Uiteraard verandert dit niets aan de samenwerking die wij al jaren lang hebben met Kremer installatietechniek.

Graag informeren wij u verder over ons vernieuwde BOB-in concept op locatie, zodat het niet alleen bij mooie woorden blijft maar u het in de praktijk zelf kunt ervaren.

 

Wanneer?

In overleg met één van de bewoners, hebben wij een aantal data geprikt waarop wij u in hun woning kunnen ontvangen. De woning is dan nog niet bewoond en zal ook nog niet geheel met behang zijn afgewerkt, het ideale moment dus om het dan te komen bekijken.
De volgende data zijn beschikbaar en wij zouden het op prijs stellen wanneer u, voor 20 december a.s., zou willen aangeven of en wanneer u van plan bent om naar Nieuwleusen te komen.
Het zou helpen als u meerdere mogelijkheden kunt opgeven:

  • Dinsdag 10 januari om 15.30 uur
  • Woensdag 11 januari om 13.30 uur
  • Woensdag 11 januari om 15.30 uur
  • Donderdag 12 januari om 15.30 uur
  • Vrijdag 13 januari om 13.30 uur
  • Vrijdag 13 januari om 15.30 uur

 

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u tijdens het bezoek in Nieuwleusen van ons verwachten?

  • 13.00 of 15.15 uur Ontvangst en kennismaking met het Masterwall team
  • 13.15 of 15.30 uur Waarom BOB-in?
  • 14.00 of 16.15 uur Rondgang door de woning en gelegenheid voor het stellen van vragen
  • 15.00 of 17.15 uur Afsluiting

 

Na het inventariseren van alle aanmeldingen zullen wij uw aanmelding bevestigen en u voorzien van alle benodigde gegevens, waarbij het kan zijn dat sommige dagdelen te vol raken. Hierover nemen wij dan eventueel telefonisch contact met u op.

Aanmelden BOB-in 2.0 Nieuwleusen

Bij voorbaat dank voor uw reactie, met vriendelijke groet;

Peter Schaars
Commercieel directeur