BOB-in Home

Met het BOB-in-systeem bent u klaar voor de toekomst. Zonder zichtbare snoeren kunt u overal in uw woning eenvoudig verschillende (nieuwe) apparaten aansluiten. De draden en snoeren kunt u door de slimme plint en kanalen in de muur onzichtbaar wegwerken.

Bovendien maakt u bij het BOB-in-systeem gebruik van standaard huisautomatisering, deze is geïntegreerd in onze vernuftige wanden. Ook is het mogelijk wandverwarming toe te passen. BOB-in Home is een totaal wand concept voor de gehele woning en dus geschikt voor zowel dragende als niet dragende scheidingswanden.

Door de slimme goot, die achter de verstelbare plint onzichtbaar in de muur is wegwerkt, is het mogelijk om altijd uitbreidingen te doen. Ook als de woning al bewoond is blijft het bijna kinderspel om op gebied van comfort, energie besparing, zorg of services het één en ander uit te breiden. Zaken zoals een extra stopcontact, een USB-lader, energie monitoring, een aanwezigheidssensor, een paniektoets, enz. zijn bij BOB-in altijd eenvoudig bij te plaatsen.

Maak uw huis met het BOB-in klaar voor de toekomst

Met het BOB-in-systeem bent u klaar voor de toekomst en profiteert u van een:

En mocht het toch nodig zijn dat u uw woning moet verkopen dan heeft u met de investering in het BOB-in-systeem een veel beter verkoopbare woning.