Plafond

Om plafonds mooi en efficiënt af te werken wordt er veelal gekozen voor spuitwerk. Het eindresultaat liegt er niet om…prachtig afgewerkte plafonds gerealiseerd middels een machinaal proces. In het spuitwerk kan er gekozen worden tussen verschillende kwaliteiten. Crystal spuitwerk wordt in vrijwel alle gevallen gekozen als plafondafwerking. Bent u op zoek naar een hardere spuitpleister, welke in alle kleuren gemaakt kan worden, dan kunt u kiezen voor Briljant of Diamant spuitwerk:

Standaard spuitwerk

Standaard spuitwerk wordt in nieuwbouwwoningen veelal gebruik om de plafonds af te werken. Echter is deze pleister ook uitermate geschikt om wanden af te werken. De pleister is geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken van diverse ondergronden.

Briljant spuitwerk

Waar de verwachtingen hoog gespannen zijn en waar het resultaat meteen optimaal moet zijn, is Briljant spuitwerk de beste oplossing. De pleister is leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en de structuur is in te stellen van fijn tot grof. Dit spuitwerk wordt veelal toegepast op die plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan de eindafwerking.

Diamant spuitwerk

In de Nederlandse bouw wordt vooral met spuitpleisters afgewerkt. De ondergronden kunnen hiermee snel en praktisch worden afgewerkt. Dit gebeurd veelal in lichte kleuren.

Voor meer informatie over plafonds willen we u verwijzen naar Boeve Afbouw bv, lees hier meer.

Sinds 2010 is Masterwall b.v. een onderdeel van Boeve Afbouw bv. Door samen te werken met Boeve Afbouw kunnen wij u een integrale oplossing aanbieden.