Verwarming

+Het BOB-in-systeem van MasterWall beschikt over wandverwarming. De MasterWall wandverwarming werkt comfort verhogend, geeft een behaaglijk gevoel door de stralingswarmte en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, van onder en van boven gelijk.

Het MasterWall BOB- in-systeem is een innovatieve bouwmethode die duurzaam en levensloopbestendig bouwen creëert, bij zowel nieuwbouw als verbouw van uw woning. Leidingen in de muren worden bijvoorbeeld al prefab (voor gefabriceerd) geleverd. Frezen in uw muren is hierdoor verleden tijd. De voordeel hiervan is een aanzienlijke kostenbesparing maar het scheelt ook in tijd, troep en overlast in uw huidige woning of nieuwbouw project.

De wandverwarming wordt eenvoudig tijdens het bouwen van de muren ingestoken zonder frezen. Door de ideale positie van de verwarmingsmodule in de wand, kan er gewoon in de geboord worden voor bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij of het bevestigen van een tv.

Bekijk de video over het MasterWall BOB-in-systeem met onder andere wandverwarming:

Wandverwarming en energie besparen met het BOB-in-systeem

De wandverwarming in het MasterWall BOB-in-systeem is energiezuinig omdat het de hele ruimte gelijkmatig verwarmt. Normale verwarmingen verwarmen voornamelijk plaatselijk en onderin de ruimte, totaal niet energiezuinig. Via de applicatie kun je bijhouden hoeveel de wandverwarming exact verbruikt aan energie, waardoor je de controle over de wandverwarming in eigen hand hebt.

Wandverwarming bespaard ook energie als je er even niet bent

Wanneer je op vakantie gaat kun je de wandverwarming naar vakantiemodus inschakelen. De vakantiemodus is duurzaam en zorgt ervoor dat de verlichting uit wordt geschakeld, de ventilatie en de wandverwarming op het laagste stand worden gezet en dat eventueel de verwarmingsketel geen warm water meer aanmaakt. Wanneer je terug komt van vakantie kun je via de applicatie de wandverwarming op afstand inschakelen, zodat je thuis komt in een warm huis.

Contact en advies over wandverwarming

Meer informatie over hoe je met het BOB-in-systeem wandverwarming kunt realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

MasterWall Wandverwarming