Vloeren

U heeft bij de vloerafwerking keuze uit: PU Gietvloeren, coating vloeren, siergrindvloeren, Troffelvloeren, Marmerstonevloeren, PVC vloeren en Pandomo® vloeren:

PU gietvloeren

Gietvloeren vallen onder de kunststof vloersystemen die vloeibaar en met de hand worden gegoten.

Coatingvloeren

Een coatingvloer lijkt in veel opzichten op een gietvloer. Het verschil tussen de twee is dat de coating vloer een veel dunnere laagdikte heeft. De coating vloer bestaat uit twee lagen: de vloer wordt eerst geïmpregneerd en vervolgens afgelakt.

Siergrindvloeren

Wie bij de inrichting van zijn huis op zoek gaat naar een passende vloerbedekking, die zal in eerste instantie vaak denken aan de traditionele mogelijkheden.

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn naadloze vloerafwerkingen van epoxyhars met gekleurde kwartssteentjes en is uniek vanwege de ongekende mogelijkheden, korrelsamenstelling en kleuren.

Marmerstonevloeren

Marmerstonevloeren zijn vergelijkbaar met siergrindvloeren en hebben ook dezelfde eigenschappen. Het verschil tussen deze vloeren is dat bij een siergrindvloer het grind op kleur gebracht wordt en bij een marmerstonevloer de natuurlijke kleur van het marmer wordt gebruikt.

PVC vloeren

PVC vloeren vallen onder de categorie kunststofvloeren. De PVC vloer wordt onder meer toegepast in woningen, winkels, kantoorpanden en ziekenhuizen. Er zijn veel verschillende PVC vloeren.

Pandomo® vloersysteeem

De Pandomo vloer is een moderne naadloze vloerafwerking die alle architectonische ideeën in realiteit kunnen omzetten. De basis voor de Pandomo vloer is gietvloer op basis van witte cement.

Voor meer informatie over vloeren willen we u verwijzen naar Boeve Afbouw bv, lees hier meer.

Sinds 2010 is Masterwall b.v. een onderdeel van Boeve Afbouw bv. Door samen te werken met Boeve Afbouw kunnen wij u een integrale oplossing aanbieden.