Wandafwerkingen

Om de wanden af te werken kunt u kiezen voor spuitwerk, sierpleister, glasweefsel, sausklaar en dadkamerstucwerk. Hieronder hebben we de meest gebruikte varianten nader toegelicht.

Behangklaar

Bij het behangklaar maken van de wanden worden gipsproducten gebruikt. Er zijn 2 methodes om de wanden behangklaar te maken, handmatig of machinaal. Bij beide methodes worden de wanden dusdanig afgewerkt dat het aanbrengen van behang geen probleem zal geven.

Sausklaar

Wanden in nieuwbouwwoningen worden veelal behangklaar afgewerkt. Deze afwerking is, zoals de naam al doet verwachten, geschikt voor behang. Wilt u echter de muren gaan sausen, dan worden de eisen die aan de ondergrond worden gesteld hoger

Traditioneel

Onder traditioneel stukadoorswerk wordt verstaan het aanbrengen van decorlijsten en ornamenten, schuurwerk, sauswerk en pleisterwerk.

Sierpleisterwerk

Sierpleister is een eindafwerking op de wanden die handmatig aangebracht wordt. Andere benamingen die veelal gebruikt worden voor deze afwerkvariant zijn spachtelputz of granol.

Voor meer informatie over wandafwerking willen we u verwijzen naar Boeve Afbouw bv, lees hier meer.

Sinds 2010 is Masterwall b.v. een onderdeel van Boeve Afbouw bv. Door samen te werken met Boeve Afbouw kunnen wij u een integrale oplossing aanbieden.