Huisautomatisering

Huisautomatisering is zoals het woord al aangeeft het automatiseren van een huis. Via de nieuwste technieken en diensten kan uw wooncomfort aanzienlijk worden verhoogd. Denk hierbij verder dan alleen comfort, huisautomatisering gaat ook over: een hogere veiligheid, energiebesparing, besparen op onnodige kosten en het gemak.

Huisautomatisering is uw woning klaar maken voor de toekomst!

Via MasterWall realiseren wij huisautomatisering geïntegreerd in uw eigen wanden. Bekijk de video hoe wij dit voor u kunnen realiseren:

We bedienen tegenwoordig alles met de smartphone, waarom de woning nog niet? Met één huisautomatisering app is het mogelijk om alles wat er zich in de woning afspeelt te besturen, denk hierbij ondere andere aan:

 • Verlichting
 • Zonwering
 • Geluidsinstallatie
 • Garagedeur
 • Paniektoets
 • Aanwezigheidsmelder
 • Energiemonitoring
 • Beveiligingsinstallatie
 • Zorg gerelateerde oplossingen,
  enzovoort.

Hoe realiseren wij huisautomatisering?

Huisautomatisering realiseren wij door het het MasterWall BOB- in-systeem. Dit is een innovatieve bouwmethode die duurzaam en levensloopbestendig bouwen creëert, bij zowel nieuwbouw als verbouw van uw woning. Leidingen in de muren worden bijvoorbeeld al prefab (voor gefabriceerd) geleverd.

De huisautomatisering is hierdoor geïntegreerd bij de oplevering van uw woning of verbouwing. Dit maakt uw woning direct klaar voor de toekomst, waarbij al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, energie en zorg op maat worden aangebracht. De installatie is ook na oplevering eenvoudig aan te passen en/of uit te breiden aan uw behoefte en levensfase.

Met huisautomatisering kunt u ook bij uw afwezigheid uw huis bedienen

Met een app op uw smartphone, welke wij voor u kunnen installeren, heeft u op elk moment van de dag, waar u ook bent, de mogelijkheid om uw huis op afstand te bedienen. Hierdoor kunt u met een gerust hart het huis verlaten, zonder eerst nog het huis te hoeven doorlopen en controleren. Geen zorgen meer over deuren die mogelijk niet op slot zitten, u heeft de controle over uw huis altijd bij de hand.

Huisautomatisering zorgt dat u op onnodige kosten bespaart

Huisautomatisering geeft u ook de mogelijkheid om te besparen op onnodige kosten. Denk hierbij aan het op een afstand uitzetten van ongebruikte apparaten of het instellen van een nachtmodus. Via de applicatie kunt u ook constant overzicht houden op uw energieverbruik.

De in uw wanden geïntegreerde huisautomatisering van MasterWall is hiermee voordelig voor het milieu en uw portemonnee!

Contact en advies

Meer informatie over hoe u de huisautomatisering via uw wanden kunt realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.