Langer thuis wonen

Uit cijfers van het CBS blijkt dat we steeds langer thuis wonen naarmate we ouder worden. In 2060 zal bijna de helft van alle Nederlandse huishouders bestaan uit ouderen die zich zelf thuis moeten redden.

“Wat moet ik doen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?”

Door slimme woningen met de daarbij behorende hulpmiddelen kunnen we de stap naar het verzorgingstehuis steeds langer uitstellen of zelfs geheel voorkomen. Doordat we langer thuis wonen gebruiken we steeds meer handige technieken en diensten om ons comfort, veiligheid, energiegebruik en sfeer steeds verder te verbeteren.

Na bijvoorbeeld je 70e wil je vaak niet meer verhuizen of verbouwen, dus is het belangrijk om op tijd hierover na te denken. Bij MasterWall helpen wij u hierbij. Met het Langer thuis wonen BOB-in-systeem kunt u namelijk nog langer thuis wonen.

Het MasterWall 'Langer thuis wonen systeem' contact

Bekijk de video hoe het MasterWall ‘Langer thuis wonen systeem’ werkt:

Het MasterWall Langer thuis wonen BOB- in-systeem is een innovatieve bouwmethode die duurzaam en levensloopbestendig bouwen creëert, bij zowel nieuwbouw als verbouw van uw woning. Leidingen in de muren worden bijvoorbeeld al prefab (voor gefabriceerd) geleverd. Frezen in uw muren is hierdoor verleden tijd. Het voordeel hiervan is een aanzienlijke kostenbesparing maar het scheelt ook in tijd, troep en overlast in uw huidige woning of nieuwbouw project.

Het langer thuis wonen BOB-in-systeem toepassen bij nieuwbouw of verbouw van uw woning

Van architect, aannemer tot eindgebruiker, elke deelnemer aan het bouwproces doet zijn voordeel met het Masterwall BOB-in-systeem. Voor de elektra-installateur betekent dit bijvoorbeeld een besparing van materiaal en tijd. Omdat de installatie pas aangebracht wordt nadat de wanden zijn afgewerkt. De installatie kan vervolgens in één keer gerealiseerd worden, onafhankelijk van de planning van de bouwer. Aftekenen, frezen, aanbrengen van pvc-buizen en het weer dicht smeren is niet meer nodig. Uw aannemer kan hierdoor sneller en goedkoper uw gehele woning of verbouwing realiseren.

Informeer over het Langer thuis wonen BOB-in-systeem

Niet elke aannemer is nog op de hoogte van het MasterWall BOB-in-systeem. Stuur daarom uw aannemer de link van deze pagina met de hieronder getoonde video met uitleg over het langer thuis wonen BOB-in-systeem:

Contact en advies over het MasterWall Langer thuis wonen BOB-in-systeem?

Meer informatie over hoe u het MasterWall Langer thuis wonen BOB-in-systeem kunt realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het MasterWall 'Langer thuis wonen systeem' contact