Wandverwarming

Met het BOB-in-systeem van MasterWall is het heel eenvoudig wandverwarming toe te passen. Geen beslagen spiegel meer in badkamer, een lekkere warme (knuffel) muur om tegen aan te zitten en niet langer een koude zone bij de grote glazen pui. Zo maar een paar voordelen van Wandverwarming.

Wandverwarming werkt comfort verhogend, geeft een behaaglijk gevoel door de stralingswarmte en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, van onder en van boven gelijk. In de meeste gevallen kun je met de wandverwarming in de zomer koelen.

Het MasterWall BOB- in-systeem is een innovatieve bouwmethode waarbij zonder frezen tijdens het lijmen van de wanden eenvoudig de wandverwarming kan worden mee geplaatst. Dus geen onnodige rommel en ook geen extra kosten meer het voor het frezen van de leidingen die daarna weer dicht gemaakt moeten worden. De voordelen zijn dus aanzienlijke en maakt dat het betaalbaar is. Door de ideale positie van de verwarmingsmodule in de wand, kan er gewoon in de geboord worden voor bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij of het bevestigen van een tv. De installateur (loodgieter) kan het eenvoudig op de installatie aansluiten en hoeft geen extra aanpassingen te doen.

Bekijk de video over het MasterWall BOB-in-systeem met onder andere wandverwarming:

Wandverwarming bespaard ook energie als je er even niet bent

Wanneer je op vakantie gaat kun je de wandverwarming naar vakantiemodus inschakelen. De vakantiemodus is duurzaam en zorgt ervoor dat de verlichting uit wordt geschakeld, de ventilatie en de wandverwarming op het laagste stand worden gezet en dat eventueel de verwarmingsketel geen warm water meer aanmaakt. Wanneer je terug komt van vakantie kun je via de applicatie de wandverwarming op afstand inschakelen, zodat je thuis komt in een warm huis.

Contact en advies over wandverwarming

Meer informatie over hoe je met het BOB-in-systeem wandverwarming kunt realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

MasterWall Wandverwarming