Waarom Masterwall

Over Ons
Masterwall bv ontwerpt, produceert en commercialiseert flexibele casco’s voorzien van slimme installaties. Hiervoor heeft Masterwall een Totaal Wand Concept ontwikkeld voor de utiliteits- en woningbouw. Sinds 2010 is Masterwall b.v. een onderdeel van Boeve Afbouw bv. Masterwall is expert in het integreren van diverse installaties in het flexibele casco voor zowel de constructieve/ dragende wanden als ook de separatie (scheidings) wanden. Wij integreren automatiseringssystemen voor zorg, service, flats en appartementsgebouwen.

Strategie (Missie)
Door de toenemende complexiteit van het leven, de vergrijzing van de maatschappij en de noodzaak om het energieverbruik te rationaliseren, is de behoefte aan flexibele oplossingen voor de gebouwen waarin wij leven en werken vergroot. U maakt tijdens uw leven vele verandering mee. Denk hierbij aan anders of nieuw samengestelde gezinnen, veranderende rollenpatronen, levensritme en individualiteit. De integrale oplossing die Masterwall biedt in samenwerking met Boeve Afbouw, vergroot het gemak, de flexibiliteit, het comfort en het veiligheidsgevoel.

Het team
Binnen het Masterwall team zijn alle specialisten aanwezig en gezamenlijk organiseren wij het totale project. De kracht zit hem in gemotiveerde mensen die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid nemen en alles in het werk stellen de wensen van de opdrachtgever uit te laten komen. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering zet ons team zich in voor een effici├źnt en duurzaam bouwproces